BigApple-Part3.reismee.nl

Inleiding.

Omdat 1 januari ten huize Peter&Ann een dubbele feestdag is (nieuwjaar + verjaardag Ann) en we daarnaast in 2014 ook 20 jaar getrouwd zijn, hoorde daar ook een passend geschenk bij... Deze keer dus 2 tickets naar NY.

Ons hotel is ook ditmaal weer The Roger op Madison Av.

Voor ons is dit het derde bezoek aan deze fantastische stad en daarom gaan we het deze keer heel relaxed doen. Het enige wat tot nu toe vast staat is ons bezoek aan 9/11-memorial omdat je dit op voorhand moet reserveren.

Voor de rest gaan we veel rondstruinen in de streets & avenues van de verschillende wijken in New York, en wie ons kent weet dat we al verschillende restaurantjes en cafeetjes hebben uitgezocht om onze innerlijke mens te verwennen...

Ohja, en we gaan natuurlijk veel fotokes maken.

Reacties

Reacties

Marian

Kom maar op met de verhalen en de foto's :)

Marian

Kijk vooral ook nog even naar deze site:
http://www.nycgo.com/broadwayweek
2 kaartjes voor de prijs van 1, altijd leuk

Sandy

Have fun daar!
Voor de meest gevulde blog.. go!

Philippe

Hey Ann en Peter ,
Wij kijken uit naar jullie verhaal , en de eethuisjes of eettenten laat daar maar iets over weten , dit is niet onze sterkste kant tijdens onze N-Y trips . Voor ons is het nog even wachten maar een dubbel bezoek in het 2016 gaan we overwegen ( in the pipeline )
Veel plezier

Marian

oh, jullie zitten er al en misschien ook wel al wakker! Goede reis gehad? Veel plezier vandaag, ik kijk alvast uit naar het verslag! (hoe is het weer bij jullie? hier nog steeds herfstig ... :( )

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!